Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Reeve

11. 5. 2008 22:59
Velmi podnětný názor!

Když občas narazím na nějaké diskuse o bydlení, lidé se tam předhánějí ve vymýšlení nejrůznějších módních serepetiček a naprosto bezhlavě stavějí a zařizují byty, jako by měli zůstat navždy mladí, krásní a pružní. Místo jídelních stolů zařizují barové pulty, záchody a koupelny bez možnosti jakékoliv opory, do ložnice se leze po krkolomném žebříku. Uběhne pár let a přijde první infarkt (ono stačí i obyčejné lumbago) a milý "bývalý mladý" rychle zjistí, že jeho byt je na houby a že ho místo na pohodlných nosítkách musí záchranáři vynášet na židli (možná dokonce té barové).

Bez reptání akceptujeme tvrdé požární předpisy, přestože drtivá většina z nás požár v domě během života nezažije. Zato každý z nás během života určitě několikrát zažije situaci, kdy nebude schopen pohybu a bude potřebovat záchranku. A často půjde o minuty. Proč na to proboha nemyslíme předem?

0 0
možnosti

salinka

20. 5. 2008 13:08
Re: Velmi podnětný názor!

Jasně, pravda. A proto, až budu mít dům (zřejmě až na stará kolena) chci bungalov bez schodů.R^

0 0
možnosti

Martin Adámek(adamek.blog.idnes)

21. 3. 2008 0:56
To mi něco připomíná...

za mnou, coby cyklistou, který na kole okusil nejrůznější evropské silnice a stezky, taky místní radnice nechodí s plány chystaných cyklostezek, že bych se na ně třeba podíval, a něco k nim řekl. A připomínky podávané dodatečně, když už je postaveno, nejsou moc efektivní, to už asi víme oba :)

Ve vašem případě to je na první pohled možná o trochu důležitější - nicméně na druhou stranu - dobře postavená cyklostezka může někdy za určitých okolností vašim kolegům ušetřit práci.

0 0
možnosti

Badmine

15. 3. 2008 21:29
není to tak dávno,

co měl magistrát jedno oddělení, kam chodili taky postižení, ve čtvrtém patře bez výtahu

jinak u nás na sídlišti sanitka neprojede ani kolem aut, cesta je úzká, auta klidně parkují i ve dvou řadách

0 0
možnosti

nictipotomnení

15. 3. 2008 21:21
Také někdy zírám

nad bezohledností některých jedinců. Bydlím na sídlišti, kde JE DOPRAVNÍ ZNAČKA ZÁKAZ ZASTAVENÍ u chodníku přiléhajícím k paneláku. Je to z důvodu případného parkování jak sanitky, tak třeba hasičů. Soustavně zde stojí vozidla jednoho nejmenovaného etnika. Nic se neděje, vozidla jsou tam celou noc, někdy i den. "Normální člověk" by byl zcela jistě odtažen. Takže nezbývá než čekat, až u dotyčných parkujících osob dojde k tragédii a sanitka nebude mít kde zaparkovat. :-/ To pak bude křiku!

0 0
možnosti

Zajko Vajko

15. 3. 2008 15:44
Muzu se, prosim, na neco zeptat?

Predstavte si, ze jsem sama doma, udela se mi zle a zavolam si sanitku. Pak omdlim, nebo tak neco. Az sanitka prijede, tak ji nikdo neotevre. Maji pravo se ke mne vloupat? Nebo proste odjedou? Dekuji predem za odpoved.

0 0
možnosti

wiki5

15. 3. 2008 21:20
Re: Muzu se, prosim, na neco zeptat?

muzou vas zavrit, ze jste je volala zbytecne;-D

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS