Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

tojsouveci

20. 5. 2008 9:12
Agresivní řidiči

Obávám se že zdaleka ne většinu nehod způsobují agresivní řidiči. 

0 0
možnosti
JD

icmek

20. 5. 2008 6:34
nj..

jedeme dneska v mlze, zprava se na hlavni vriti nejakej posuk v passatu. auto predemnou dupe na brzdu... musim se pochvalit, zacal jsem brzdit jeste driv, nez on, a to jsem mel to pako dal v mlze, tudiz skoro neviditelny;)

0 0
možnosti
ŠS

CHYREN

20. 5. 2008 6:22
Proč nezkusit třeba přemýšlet..

;-D, anebo napsat konečně něco, co nezní jako agitka do KSSS? Hele, Schwartz...doktorů je v parlamentu už tak dost. A jak to tak občas koutkem oka zahlédnu..jsou to pěkně vypasená,líná, arogantní podsvinčata. Nemyslící a hloupá. Proč nezkusit roztočit káču přímo v jednacím sále, jako demonstraci jejich infantility??

0 0
možnosti
JN

dajana.p

20. 5. 2008 6:00
Sebekritika by mnohým

neškodila. Mám řidičák, už hodně dlouho, nicméně vím, že nemám reflexy, tudíž neřídím. Ovšem v dnešní době je to docela problém. Zejména při shánění zaměstnání. Řidičák zaměstnavatel považuje za samozřejmost, tudíž si myslím, že bohužel řídí spousta lidí, která za volant vůbec nepatří.

0 0
možnosti
H

halohalo

20. 5. 2008 1:47
Asi nezbude než ke každému řidiči

při jízdě posadit osobního policajta. Toho si bude řidič platit na své náklady. Problém je ale v tom, že ani policajti nerozeznají oranžovou od žluté a dokonce ani nevědí jaká mají být na semaforu barvy. A když to už nerozeznají ani výtvarníci tak to svědčí o totální degeneraci našich občanů.

0 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2235x
bývalý ředitel a lékař Zdravotnické záchranné služby h.m. Prahy, bývalý nezávislý Senátor - volební obvod č.27, nyní koroner hl. m. Prahy