Diskuse

Zákon o ZZS

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dezo-Conka

22. 11. 2008 11:17
Máte ve všem pravdu ale asi nesjste o moc lepší

A co úrazová nemocnice v Brně?Julínek rozprášil léta budovaný špičkový tým.

Chybí heliport ? To mi povídejte,že by se v areálu nedal udělat.Jak je možné,že na yHeute nečteme názory špiček naší medicíny ale čteme názory pouze ODS,které prezentují redaktoři úrovně Lenky Petrášové?Jak je to možné,že Julínek likviduje ústavy a profesory,odejde ze schůze komory...Co ten člověk dokázal? Byl primářem ARO v Ivančicích.:-© Co jste udělal vy, aby se na stránkách y Heute denně neplivalo dennně lékařům do obličeje.?O nás bez nás.Hlavně všichni mají na všechno nárok,zdarma a hned.A ta špatná stráva v nemocnicích.Za 50 Kč na den.Neměli by lékaři a sestry pacientům ještě vařit z domácích zásob?V SSSR kdysi sestry povinně pěstovaly zeleninu pro pacienty na nemocničním záhonku.

0 0
možnosti

Dezo-Conka

22. 11. 2008 11:21
Re: Máte ve všem pravdu ale asi nesjste o moc lepší

Nezlobte se,když srovnám komunistu Prokopce a Julínka,tak mi jako lepší ministr zdravotnictví vychází jednoznačně Prokopec.Chcete o tom diskutovat ?

Nikdy jsem nebyl v KSČ.

0 0
možnosti

petrs51

20. 11. 2008 17:38
Proč brečíte

měl jste si ten zákon napsat sám, když jste odborník s dlouhou praxí a potom ho přesvědčováním o své výhodnosti prosadit.

0 0
možnosti

zzshmp

20. 11. 2008 18:24
Re: Proč brečíte

Vážený neznámý,

takto se zákony v ČR skutečně netvoří. Pokud budete příště číst pozorněji, tak si všimnete, že ve druhém odstavci píši, že jsem byl tvorby několika návrhů zákona o ZZS přítomen a tzn. že jsem též přiložil ruku k dílu. A každý zákon je dílem kolektivu mnoha lidí a odborníků. Nepřijatelný je kvůli nespolupráci se všemi zůčastněnými a odmítáním rozumných i odborných argumentů a návrhů.

Schwarz

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS