Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

J33i26ř68í 31J49o93n91á31š

28. 2. 2016 11:53

Bydlím v malém městě,cca necelých 20 000 obyvatel.Samozřejmě tu máme Vietnamce,mají u nás docela veliké obchody,o které nikdo nestál.Z tržnic se přesunuli do kamenných obchodů a návštěvnost je tak velká,že by mohly jiné obchody závidět.Neříkám,že tu nejsou vyčuránci,levně koupit,ve Večerce dráže prodat.Ale to je zákon nabídky a poptávky.Zatím nebyl u nás,ani v okolí zaznamenán problém s drogami.Takže parchanti se najdou ve všech národnostech,ale u nás ta lepší část převažuje.A tak je mi Vás,pane,líto,že se to u vás tak zvrhlo.My si zatím nestěžujeme,někteří zdejší Romové neumí tak dobře česky jako naši Vietnamci.Jak říkáme my Češi...tak sorry....Rv!!:-/

0 0
možnosti
Foto

J97a55n 37P46a55v91e90l15k81a

27. 2. 2016 11:32

Myslím že toto dokumentuje, že Češi nejsou rasisté. Neznám nikoho, kdo by měl s Vietnamskou či jinou asijskou komunitou problém. A proč? Protože pracují a nedělají bordel a asimilovali se do společnosti i při zachování určitých kulturních odlišností.

Jinak asiatky považuji za krásné a já sám mám japonskou přítelkyni.

I to ovšem nebrání jistým skupinám, abych byl nazván rasistou.

0 0
možnosti
VK

Trochu jste to nakousl. Vietnamci jsou českou veřejností víceméně přijati jako pracovití obchodníci. Zeptejte se však někoho, kdo má trochu přehled o drogové problematice. Je zcestné se domnívat, že zboží zakoupené v akci v hypermarketu a malá marže k tomu utáhne brutální nájem za prodejnu a ještě uživí rodinu. Je faktem, že Vietnamci prakticky ovládají většinu trhu s drogami. Ve většině odhalených pěstíren a výroben figurují právě Vietnamci. Zisky z těchto obchodů pak legalizují, perou, přes Večerky, nehtová studia.... Odhalování je těžké. Vietnamská komunita je z principu somatické odlišnosti naprosto uzavřená a nepřístupná. Pro Policii prakticky tabu. Nemají šanci, takže odhalení této činnosti končí hned u odhalené výrobny. Jsem zvědav, jak se přizpůsobí EET.

1 1
možnosti
JC

Z druhé strany nechci žít ve Vietnamu, tedy myslím v Praze-Libuši, kde si už Čech byt nebo dům nekoupí. A jen doufám, že zůstanou v té Libuši a nerozšíří se, dokud budu žít.

0 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2235x
bývalý ředitel a lékař Zdravotnické záchranné služby h.m. Prahy, bývalý nezávislý Senátor - volební obvod č.27, nyní koroner hl. m. Prahy