Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

dejv

8. 1. 2008 13:08
poplatky

nerozumim, proc temer kazdy siri lzi o tom, ze je ceske zdravotnictvi zadarmo, vzdyt si ho plati kazdy jednotlivy obcas svym zdravotnim pojistenim, ktere rozhodne zanedbatelne neni. prestante politici i ostatni lhat loidem, ze je zdravotnictvi zadarmo, naopak, zdravotnictvi si kaszdy draze platime, tak proc zavadet nejake regulacni poplatky, k cemu regulace ? aby narod vymrel, kdyz nebude mit na poplatek ? hlavne ze ti panove nahore si berou nehorazne platy !

0 0
možnosti

Roman

8. 1. 2008 13:03
Miliónové dluhy cizinců.

Tvrdě postihovat všechny cizince, kteří se pohybují na našem území bez zdr.pojištění,či jiného podobného pojištění.Bohužel není jednoduché přinuti je platit za odvedené zdravotní služby a je smutné, že nemocnice či jiná zdr.zařízení nemají páky donutit je zaplatit.V rámci "shengenu" by se to mělo nějak vyřešit, ne?

0 0
možnosti

štěpánka

8. 1. 2008 12:00
poplatky ve zdravotnictví

S tímto názorem úplně souhlasím, musíme si zvyknout, že ne všechno a zvlášť zdravotní péče, bude trvale zadarmo. Chápu stížnosti lidí v těžké sociální tísni, starodůchodce, závažně postižené odkázané na pomoc druhých, ale stále existuje skupina lidí, které třicet korun za vyšetření nezruinuje. Stačí se navečer podívat do některé z hospod ve městech i na vesnicích. Ti pivní taťkové, kteří tam vysedávají denně do zavíračky utratí za týden několik set, za rok je to pak taková suma, že by si za ni mohli dovolit odbornou péči plastického chirurga nebo, ještě líp,  zaplatit svým dětem kvalitní jazykový kurz nebo koupit sportovní vybavení. Pokud mám na to, abych do sebe denně nalil několik piv a vykouřil tři a více krabiček cigaret týdně, pak na lékařské ošetření ve směšné částce třiceti korun mám bez problémů.

0 0
možnosti
HA

H.kim

8. 1. 2008 12:00
K tomuto nepopulárnímu kroku muselo dojít

Je ke cti současné vlády, že břemeno nepopulárního kroku vzala na sebe.

0 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2235x
bývalý ředitel a lékař Zdravotnické záchranné služby h.m. Prahy, bývalý nezávislý Senátor - volební obvod č.27, nyní koroner hl. m. Prahy